Afvalbak in alle soorten en maten

Van der Wal Bedrijfshygiëne levert uw afvalbak binnen Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Hiermee houdt u uw werkplaats helemaal piekfijn in orde. Of u nu op zoek bent naar tafelprullenbakken, sanitaire afvalbakken of zelfs asbakken: wij hebben het allemaal in huis. Daarmee kunnen wij ongetwijfeld precies aan de eisen van uw onderneming voldoen!

Diverse prullenbakken

In het schoonhouden van uw bedrijf ontkomt u niet aan de aanschaf van de juiste afvalbakken. Een opgeruimde werkomgeving betekent immers een opgeruimd hoofd en daarmee een fijnere werksfeer en hogere productiviteit. In het ruime assortiment van Van der Wal Bedrijfshygiëne vindt u vast en zeker de prullenbakken die voldoen aan de behoeften van uw bedrijf. Wij hebben namelijk verschillende soorten en maten; van kleine tafelmodellen tot grotere stijlen en uitvoeringen. De bakken zijn geschikt voor zowel binnen als buiten en zijn verkrijgbaar met of zonder binnenemmer. Voor iedere wens hebben wij een perfecte afvalbak.

Extra eisen en producten

Heeft u extra eisen? Ook verkopen wij brandveilige afvalemmers voor een vermindering van risicosituaties. Voor extra hygiëne beschikken wij over pedaalemmers. Ideaal voor bijvoorbeeld in de horeca of in een ziekenhuis. Deze emmers zijn gemakkelijk in gebruik en zijn te openen zonder gebruik van uw handen. Daarnaast vindt u bij ons verschillende bekerbakken, papierbakken en sanitaire afvalbakken. Tevens kunt u hier direct uw afvalzakken kopen: van pedaalemmerzakken van 25 liter tot grote afvalzakken van 80 x 110 cm. Bekijk alle afvalbakken en -zakken in de webshop!

Stel uw vragen over een bestelling, ons assortiment of de levervoorwaarden aan Van der Wal Bedrijfshygiëne via het telefoonnummer 06-51416217 of via het contactformulier. Voor advies over een afvalbak komen wij overigens graag langs in Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant. Onze medewerkers helpen u zo spoedig mogelijk verder.

MEER WETEN?

Neem contact op met Van der Wal!