Dispenser en andere schoonmaakmaterialen

Snel en eenvoudig een complete schoonmaakkast vullen doet u door al uw schoonmaakmaterialen zoals een dispenser in Zuid-Holland te kopen bij Van der Wal Bedrijfshygiëne. Met ons uitgebreide aanbod en tijdige levering zorgen wij ervoor dat u binnen de kortste keren een duurzame oplossing voor uw bedrijf in huis heeft. Dat is pas verantwoord ondernemen!

Milieubewust schoonmaken

Milieuvriendelijk ondernemen is tegenwoordig niet meer weg te denken. Een bedrijf dat met haar tijd meegaat, ontkomt er eigenlijk niet meer aan in duurzame oplossingen te denken. De aanschaf van een dispenser is één kleine aanpassing waarmee u al een groot verschil maakt. Met een doseersysteem kunt u uw zeepverbruik met 40% reduceren. Dit betekent een kleinere belasting voor het milieu, maar tevens minder streepvorming, minder beschadiging van oppervlakken én minder plakkerigheid.

Van der Wal Bedrijfshygiëne hecht veel waarde aan verantwoord ondernemen. Al onze producten voldoen aan de gestelde Nederlandse normen en eisen. Wij verkopen een steeds groter aantal producten met het Ecolabel. Bovendien bevatten onze reinigingsmiddelen geen schadelijke chemicaliën. Dat is goed voor u, uw werknemers en werkplaats, en natuurlijk het milieu.

Allerlei reinigingsmaterialen

In onze webshop vindt u een ruim aanbod aan dispensers voor verschillende doeleinden. Niet alleen hebben wij doseersystemen voor zeep, maar ook voor handdoekjes, toiletpapier en luchtverfrissers. Daarnaast verkopen wij losse doseerpompen, aftapkranen en spuiten om zelf te vullen. We beschikken over verschillende soorten reinigingsmaterialen voor vloer, glas, kleding en nog veel meer.

Zet de eerste stap naar een duurzame onderneming en bestel een dispenser bij Van der Wal! Heeft u nog vragen over ons assortiment of behoefte aan advies? Ons team staat door heel Zuid-Holland, Zeeland en Noord-Brabant klaar. Bel naar 06-51416217 of vul het contactformulier in. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

MEER WETEN?

Neem contact op met Van der Wal!