Een professionele schrobmachine kopen

Alleen het beste is goed genoeg bij Van der Wal Bedrijfshygiëne. Wij voorzien u daarom graag van de hoogste kwaliteit schrobmachine van Zuid-Holland. In onze webshop verkopen wij een ruim aanbod aan professionele schrobmachines, welke uw schoonmaakwerkzaamheden een stuk efficiënter en gemakkelijker maken. Voor een hygiënisch en representatief bedrijfspand!

Allerhande schrobapparatuur

Bij Van der Wal Bedrijfshygiëne kunt u schrobmachines kopen in verschillende maten en uitvoeringen. Hiermee is het mogelijk elke schoonmaakklus snel en professioneel aan te pakken terwijl u met apparatuur werkt die is afgestemd op uw specifieke situatie. Zo kunt u een schrobmachine bestellen voor grote, lege ruimtes, maar eveneens kleinere, wendbare modellen voor kleine ruimtes waar veel obstakels staan. Tevens beschikken we over uitstekende opzitschrobmachines. Deze zijn zo gebruiksvriendelijk dat u zonder aparte training de machine kan besturen. Bovendien zijn deze apparaten duurzaam in gebruik en hebben ze een grote opslagcapaciteit.

Alles voor uw schoonmaak

Bent u op zoek naar andere schoonmaakmachines? Bekijk dan zeker ook eens ons assortiment met veegmachines en eenschijfmachines. Voor elk bedrijf en voor iedere behoefte heeft Van der Wal het beste product in huis. En om uw schoonmaak te optimaliseren, stellen we met genoegen een hygiëneplan op maat met u op. We kunnen bij u langskomen in Zuid-Holland, Zeeland of Noord-Brabant, maar uiteraard bent u van harte welkom onze schrob-, veeg- en schijfmachines te komen bekijken in ons magazijn.

Wilt u meer weten over onze apparatuur, het onderhoud of heeft u vragen over uw bestelling? Wij helpen u graag verder. Contacteer Van der Wal Bedrijfshygiëne door te bellen naar 06-51416217 of vul het contactformulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

MEER WETEN?

Neem contact op met Van der Wal!